Egészség és életmód

4 nő beszél nekünk plasztikai műtéteiről. Elmondják, hogy ők miért és korszakuk melyik szakaszában döntöttek úgy, hogy szépészeti beavatkozásra adják fejüket.

Készült egy statisztika, mely országokban élnek a legtöbben a plasztikai beavatkozás lehetőségével a széppé válás érdekében. Lássuk, melyik viszi el a pálmát.

A mellplasztikai beavatkozásról írunk mostani cikkünkben. Ha már elhatároztuk, hogy mindenképp plasztikáztatjuk mellünket érdemes átgondolni, hogy télen vagy nyáron tegyük azt. Leírjuk, hogy milyen érv áll az egyik, illetve a másik mellett.

A legnépszerűbb beavatkozások a plasztikai sebészet műtétei közül továbbra is a mellnagyobbítás. Rengeteg szépülni vágyó hölgy fordul plasztikai sebészhez segítségért, mert feszesebb keblekre vágynak, legyen szó mellnagyobbításról, mellkisebbítésről, vagy különböző mellkonstrukciós műtétekről, mindegyikre igény van.

Napjainkban a nők egyre nagyobb része dönt a mellplasztika mellett. Az tény, hogy a mellplasztika után megerősödik a lelki egyensúly és még jobban ráérezhetünk a többi testrészünk formálására.

Bármily meglepő Amerikában is az egyik legnépszerűbb műtét a mellkisebbítés. Arról híresek a tengeren túliak, hogy szeretik a nagy autókat és minden másban a nagyra törekednek, viszont a statisztikai adatok azt mutatják, minden második mellnagyobbításra jut egy mellkisebbítő műtét az Amerikai Egyesült Államokban.

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját vérrel való feltöltések is, más nevén Drakula terápia.

Napjainkban amikor a trendek napról napra változnak, nincs is időnk meglepődni a folytonos változásokon, csak sodródunk az árral. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral való töltések is.

Animációs kisfilmünkben bemutatjuk, hogy mire kell felkészülni a mellnagyobbítás során a döntés hozataltól, a konzultáción és a műtéten át, egészen a plasztikai beavatkozást követő lábadozásig.

Előre szólunk, célunk nem az elrettentés, mind inkább felhívásnak szánjuk! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogyha átestünk bármilyen fajta mellplasztikai műtéten, ott nem ér véget a törődés.

1. oldal / 3